Porodica Darka Lazića može konačno odahnuti, zato što se polako folker ali sigurno, oporavlja. Iako ga, nakon što mu ojača organizam, čeka operacija butne kosti, prošla je najveća kriza.

Doktori su probudili Lazića iz vještačke kome, a izvađen mu je tubus tokom jučerašnjeg dana iz usta i zamijenjen maskom sa kiseonikom, koju mu pomjeraju doktori da bi mu dali vodu i hranu. Kako prenose mediji, danas je Darko komunicirao sa doktorima i članovima porodice i svjestan je, ali niko nesreću ne spominje i sve što se desilo, da ga ne potresu.

Lazića su posjetili roditelji tokom današnjeg dana, ujak i djevojka Marina. Lorena, njegova kćerka, ne zna i dalje šta mu se desilo i pita za oca svakodnevno. Nova emisija Zvezde Granda Specijal snimala se u Grandovom studiju u Košutnjaku, u kojoj su i pjevačice Viki Miljković i Snežana Đurišić gostovale. One, zajedno uz domaćina Sašu Popovića, ističu da su uz pjevača i da se nadaju njegovom brzom oporavku.

-Za njega se molimo mi svi sa ovog mjesta i želim veoma brz oporavak. Darko je dečko sa dušom, započeo je domaćin šoua. Sale, ne može niko tako pjevati i imati takvu emociju – Viki Miljković je kratko prokomentarisala.

-Sjećam se kad smo u Zvezdama Granda pjevali duet i zaista mu želim brz oporavak – rekla je Snežana. Budući da je Darko probuđen iz kome i oporavlja se sad, potrudit ću se da u nedjelju Darku ovu emisiju puste i da ovu energiju vidiš koju ti iz studija šaljemo – rekao je Saša.

I danas su roditelji Darka Lazića stigli sa pjevačevom djevojkom Marinom u KBC Zemun da vide sina, a i otac i majka su dali izjave za medije i napokon, s blagim osmijehom na licu.

-Sad je puno lakše. Ide na bolje.Kad on izađe pravimo žurku, rekao je njegov otac. Sad nam je lakše, puno je bolje. Ne mogu se unukici posvetiti koliko treba, ali sa njom sam kad sam kod kuće, rekla je njegova majka Branka.

Izvor: Novi.ba

LEAVE A REPLY