Majka Davida Dragičevića, Suzana Radanović iz Banjaluke, putem Fejsbuka objavila je potresan status o svom sinu i kako kaže, obratila se svim Dodikovcima i traži da joj se na posljednje pitanje odgovori.

U cjelosti prenosimo njenu objavu:

-Želim se svim dodikovcima obratiti – botovima, dobro me slušajte. Probajte mi, nakon što pročitate moje pisamce (kako najjači bloger kaže na ovim prostorima) dati konkretan odgovor.

Pokušajte se u moju i Davorovu poziciju staviti. Na minutu.

Imamo dijete. Sportistu, studenta. Voli dredove, muziku. Drčan, pravedan, ponosan, skroman. Ostajemo bez njega preko noći. Policija nam ga je zauvijek uzela. Štiti ih sistem. A šta je sistme? Ko je sistem? Ustanove na čelu sa predsjendikom. Dokaze uništavaju. Ne rade ništa kako bi trebalo, po pravilima. To je i laiku jasno.

Samo jedan primjer: Pret ukli su Davida i pred Matalskom školom oteli. Postoje video zapisi. Sve bi se s njima otkrilo. Čak da su ih na vrijeme izuzeli, velika mogućnost postoji da bi pronašli Davida ŽIVOG!

Možda ih i jesu uzeli, pregledali, vidjeli ko je na snimku… i odlučili da to UNIŠTE. Jasno je meni kad dva i dva saberem, da se neće riješiti slučaj mog sina, sina prvenca, moje ljubavi, dok su na vlasti ovi kriminalci.

Pratite li me dodikovci?

E ovako… sva prava imam na ovom svijetu da rušim i pljujem vlast koja mi je zauvijek oduzela dijete i učestvovala u tome da se zlo čin prikrije! A koga rušim ja to? Ko se to nalazi na poziciji vlasti? Sve lopov do lopova!

Uzeli su SVE sebi i svojim porodicama, ali bukvalno SVE.

Izvor: novi.ba

LEAVE A REPLY