Darko Lazić sad je svjestan i budan. Ne može pričati ali je bilo jasno svima da je prvo za kćerku pitao.

-Od teške saobraćajne nesreće prošlo je nedjelju dana. Bio je u vještačkoj komi šest dana, ali je ugledao svoju bivšu suprugu Anu Sević čim je otvorio oči. Ona je pored njegovog kreveta u nevjerici stajala dok joj je on pokazao znacima da o njihovoj kćerki Lornei želi čuti – priča izvor blizak pjevaču za medije.

Ana mu je odgovorila na to da se ne mora brinuti zato što je uspjela u tome da kćerka ne sazna ništa da joj je otac doživio saobraćajnu nesreću i da je poslije toga bio u komi, da su mu izvadili slezinu…. Darku su tad suze na oči udarile. Ana mu je ispričala da Lorena pita za svog oca skoro svaki dan i da ga jedva čeka vidjeti. Nije se mogao smiriti, a budući da nije dobro za njega da se potresa, Sevićeva je brzo intenzivnu njegu napustila gdje se i dalje pjevač nalazi.

Zbog njegovog boljeg zdravstvenog stanja, svi su i puno bolje raspoloženi. Marina Gagić, njegova djevojka, sad je isto tako puno bolje, te Darkovi roditelji koji ga obilaze svakodnevno i to više puta dnevno.

Podsjećanja radi, Darko je na ulasku u svoje rodno selo Brestač zadobio teške tjelesne povrede, kad je prošlog utorka rano ujutro sletio s puta zbog neprilagođene brzine. Tad se on u svom automobilu marke BMW prevrnuo četiri puta, a imao je u krvi 1,39 promila alkohola. Pričao je u bolnici nepovezano, a ustanovljeno je odmah nakon pregleda da ima hematom na glavi i da mu je devet rebara polomljeno koja su mu pluća oštetila.

Izvor: Novi.ba

LEAVE A REPLY