Srbijanski pjevač narodne muzike Darko Lazić trenutno se oporavlja u Kliničko – bolničkom centru Zemun, nakon što je preživio saobraćajnu nesreću pri povratku kući od prijatelja.

Ana Sević i Darko Lazić razišli su se i dok ona i dalje živi u Beogradu sa njihovom kćerkom Lorenom koju su dobili u braku, Darko se vratio kod roditelja u rodni Brestač, piše Blic.

Darko Lazić pobijedio je 2009. godine u muzičkom takmičenju Zvezde Granda poslije čega mu je karijera krenula ulaznom putanjom i stekao je veliku popularnost zahvaljujući kojoj je uspio sebi obezbijediti stan u kojem je živio sa suprugom i kćerkom do razvoda. Stan se procjenjuje na vrijednost od 300 hiljada eura.

-Ana i Darko su bili u bračnoj krizi duži vremenski period, koju su više puta pokušavali prevazići. Ali, nakon što su shvatili nedavno da nema više izlaza, odlučili su se mirno rastati. Darko je predložio da bude sporazumni formalni razvod i rekao da se neće dvoumiti oko stana, već da u njemu ostanu Ana i njihova kćerka. Svakako se stan na Anu vodi, zato što ga joj je on prepisao prije dvije godine kad su ga i nabavili, tako da neće biti pravne zavrzlame.

Darko će s druge strane u rodnom Brestaču živjeti jedno vrijeme gdje je kuću sagradio, dok će kupiti novi stan u Beogradu. Liječi tugu u međuvremenu tako što spava u Šapcu kod prijatelja, s kojim se provodi poput kakvog tinejdžera – svojevremeno je izjavio izvor blizak nekadašnjem paru.

Kuća u Brestaču je s druge strane, za razliku od skupocjenog stana u kojem živi Ana, nešto drukčija, kao što se i može vidjeti na slikama ispod.

Izvor: Novi.ba

LEAVE A REPLY